Statistics:
Visits: 921 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa de ciuperci cu galuste
Q: | Intreaba despre Supa de ciuperci cu galuste |
Ingrediente:
Oase de vacă 1 kg, ciuperci proaspete 200 g, făină 200 g, ouă 2 buc, ulei 100 g, smântână 250 g, ceapă 150 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele de vacă se sparg cu bărdiţa şi se pun la fiert în apa cu sare. Indată ce au dat în fiert, se spumează cât este necesar. Se lasă să fiarbă 3-4 ore şi se strecoară. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile tăiate peştişori, se călesc împreună circa 15 min. şi se sting cu supă. Din făină, ouă, sare si puţină apă se face o cocă, din care se iau cu o linguriţă bucăţi mici care se fierb în supa de oase. După ce găluştile sunt gata, se pun în supă ciupercile şi smântână şi se lasă să mai fiarbă împreună circa 10 min. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.
Oase de vacă 1 kg, ciuperci proaspete 200 g, făină 200 g, ouă 2 buc, ulei 100 g, smântână 250 g, ceapă 150 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele de vacă se sparg cu bărdiţa şi se pun la fiert în apa cu sare. Indată ce au dat în fiert, se spumează cât este necesar. Se lasă să fiarbă 3-4 ore şi se strecoară. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile tăiate peştişori, se călesc împreună circa 15 min. şi se sting cu supă. Din făină, ouă, sare si puţină apă se face o cocă, din care se iau cu o linguriţă bucăţi mici care se fierb în supa de oase. După ce găluştile sunt gata, se pun în supă ciupercile şi smântână şi se lasă să mai fiarbă împreună circa 10 min. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :