Statistics:
Visits: 837 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa de ciuperci cu turnatei
Q: | Intreaba despre Supa de ciuperci cu turnatei |
Ingrediente
400-500 g ciuperci proaspete, 60 g unt, 50 g făină, 1 morcov, 1 ceapă, 1 ţelină, sare, turnatei preparaţi din 60 g făină şi 2 ouă, verdeaţă.
Mod de preparare
Se fierbe zarzavatul intr-o cantitate de apă potrivită. Ciupercile se curăţă, se spală bine in mai multe ape reci, după care se taie foarte subţire şi se inăbuşă in unt.
Când incepe să scadă apa lăsată de ciuperci se presară peste ele făină, se amestecă 2-3 min pe foc, după care se stinge cu zeama de la zarzavat. Se adaugă turnăţeii care se prepară ca an reţeta 676.
Se lasă să fiarbă in supă 10 min, după care se potriveşte de sare şi se ia vasul de pe foc.
400-500 g ciuperci proaspete, 60 g unt, 50 g făină, 1 morcov, 1 ceapă, 1 ţelină, sare, turnatei preparaţi din 60 g făină şi 2 ouă, verdeaţă.
Mod de preparare
Se fierbe zarzavatul intr-o cantitate de apă potrivită. Ciupercile se curăţă, se spală bine in mai multe ape reci, după care se taie foarte subţire şi se inăbuşă in unt.
Când incepe să scadă apa lăsată de ciuperci se presară peste ele făină, se amestecă 2-3 min pe foc, după care se stinge cu zeama de la zarzavat. Se adaugă turnăţeii care se prepară ca an reţeta 676.
Se lasă să fiarbă in supă 10 min, după care se potriveşte de sare şi se ia vasul de pe foc.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :