Statistics:
Visits: 1,152 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sufleu de capsuni
Q: | Intreaba despre Sufleu de capsuni |
Ingrediente:
Căpşuni 500 g, zahăr 400 g, făină 100 g, unt 100 g, lapte 300 ml, coniac 20 ml, ouă 8 buc, sare.
Mod de preparare:
Din unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, se fierbe 15 min. şi se strecoară printr-o etamină. Se lasă să se răcească, se adaugă gălbenuşurile amestecate cu zahărul, căpşunile trecute prin sită şi coniacul, iar la sfarşit se pun albuşurile bătute spumă. Se unge un graten cu unt, se toarnă compoziţia în vas şi se dă vasul la cuptor la un foc iute, pană ce se rumeneşte. Se consumă cald.
Căpşuni 500 g, zahăr 400 g, făină 100 g, unt 100 g, lapte 300 ml, coniac 20 ml, ouă 8 buc, sare.
Mod de preparare:
Din unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, se fierbe 15 min. şi se strecoară printr-o etamină. Se lasă să se răcească, se adaugă gălbenuşurile amestecate cu zahărul, căpşunile trecute prin sită şi coniacul, iar la sfarşit se pun albuşurile bătute spumă. Se unge un graten cu unt, se toarnă compoziţia în vas şi se dă vasul la cuptor la un foc iute, pană ce se rumeneşte. Se consumă cald.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :