Statistics:
Visits: 814 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sufleu de mere
Q: | Intreaba despre Sufleu de mere |
Ingrediente:
Mere 1,5 kg, unt 120 g, zahăr 250 g, vin alb 100 ml, ouă 8 buc, vanilie 1/4 baton.
Mod de preparare:
Merele se curăţă, se dau pe răzătoare, se pun într-o cratiţă cu zahărul, vanilia şi vinul. Se ţine vasul pe foc, pană ce vinul scade şi merele se înmoaie. Se pasează merele prin sită şi se lasă să se răcească, se amestecă apoi cu gălbenuşurile, se încălzesc din nou, se ia vasul de pe foc şi se amestecă in continuare, pană ce se răceşte. Se adaugă la compoziţie albuşurile bătute bine, se pune compoziţia într-o formă unsă cu unt, se dă vasul la cuptor la un foc iute, pană ce se rumeneşte. Se consumă cald.
Mere 1,5 kg, unt 120 g, zahăr 250 g, vin alb 100 ml, ouă 8 buc, vanilie 1/4 baton.
Mod de preparare:
Merele se curăţă, se dau pe răzătoare, se pun într-o cratiţă cu zahărul, vanilia şi vinul. Se ţine vasul pe foc, pană ce vinul scade şi merele se înmoaie. Se pasează merele prin sită şi se lasă să se răcească, se amestecă apoi cu gălbenuşurile, se încălzesc din nou, se ia vasul de pe foc şi se amestecă in continuare, pană ce se răceşte. Se adaugă la compoziţie albuşurile bătute bine, se pune compoziţia într-o formă unsă cu unt, se dă vasul la cuptor la un foc iute, pană ce se rumeneşte. Se consumă cald.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :