Statistics:
Visits: 771 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sufleu de caise
Q: | Intreaba despre Sufleu de caise |
Ingrediente:
Ouă 6 buc, zahăr pudră 250 g, caise 500 g, făină 75 g, unt 25 g.
Mod de preparare:
Gălbenuşurile se amestecă cu 150 g zahăr, pană ce zahărul se dizolvă. Se adaugă caisele trecute prin sită. Albuşurile se bat bine, se amestecă cu restul de zahăr şi se bat în continuare, pană ce albuşurile se întăresc. Se amestecă cele două compoziţii, se încorporează făina, amestecandu-se uşor. Se toarnă compoziţia într-un vas de cuptor incins cu unt, se dă vasul la cuptor la un foc iute şi se coace, pană ce sufleul s-a rumenit.
Ouă 6 buc, zahăr pudră 250 g, caise 500 g, făină 75 g, unt 25 g.
Mod de preparare:
Gălbenuşurile se amestecă cu 150 g zahăr, pană ce zahărul se dizolvă. Se adaugă caisele trecute prin sită. Albuşurile se bat bine, se amestecă cu restul de zahăr şi se bat în continuare, pană ce albuşurile se întăresc. Se amestecă cele două compoziţii, se încorporează făina, amestecandu-se uşor. Se toarnă compoziţia într-un vas de cuptor incins cu unt, se dă vasul la cuptor la un foc iute şi se coace, pană ce sufleul s-a rumenit.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :