Statistics:
Visits: 979 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sufleu de sparanghel
Q: | Intreaba despre Sufleu de sparanghel |
Ingrediente:
Sparanghel 800 g, ouă 6 buc, făină 75 g, unt 100 g, lapte 400 ml, caşcaval 150 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Sparanghelul se curăţă, se taie capetele şi se fierbe in apă cu sare timp de 15 min. Cotoarele se fierb separat şi se pasează prin sită. Din 75 g unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, care se amestecă cu piureul de sparanghel, se lasă să se răcească, se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, caşcavalul şi la sfarşit se pun albuşurile bătute. Se toarnă compoziţia într-un graten uns cu unt, se pun pe deasupra capetele de sparanghel, se netezeşte suprafaţa şi se dă vasul la cuptor, la un foc viu, pană ce sufleul se rumeneşte. Se consumă cald.
Sparanghel 800 g, ouă 6 buc, făină 75 g, unt 100 g, lapte 400 ml, caşcaval 150 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Sparanghelul se curăţă, se taie capetele şi se fierbe in apă cu sare timp de 15 min. Cotoarele se fierb separat şi se pasează prin sită. Din 75 g unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, care se amestecă cu piureul de sparanghel, se lasă să se răcească, se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, caşcavalul şi la sfarşit se pun albuşurile bătute. Se toarnă compoziţia într-un graten uns cu unt, se pun pe deasupra capetele de sparanghel, se netezeşte suprafaţa şi se dă vasul la cuptor, la un foc viu, pană ce sufleul se rumeneşte. Se consumă cald.
Tag-uri: sparanghel, piper, cascaval, unt, sare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :