FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 979
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sufleu de sparanghel

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sufleu de sparanghel

 Q:   Intreaba despre Sufleu de sparanghel       
Sufleu de sparanghelIngrediente:

Sparanghel 800 g, ouă 6 buc, făină 75 g, unt 100 g, lapte 400 ml, caşcaval 150 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Sparanghelul se curăţă, se taie capetele şi se fierbe in apă cu sare timp de 15 min. Cotoarele se fierb separat şi se pasează prin sită. Din 75 g unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, care se amestecă cu piureul de sparanghel, se lasă să se răcească, se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, caşcavalul şi la sfarşit se pun albuşurile bătute. Se toarnă compoziţia într-un graten uns cu unt, se pun pe deasupra capetele de sparanghel, se netezeşte suprafaţa şi se dă vasul la cuptor, la un foc viu, pană ce sufleul se rumeneşte. Se consumă cald.


Tag-uri: sparanghel, piper, cascaval, unt, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :