FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 813
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sufleu de spanac

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sufleu de spanac

 Q:   Intreaba despre Sufleu de spanac       
Sufleu de spanacIngrediente:

Spanac 800 g, ouă 6 buc, făină 75 g, lapte 400 ml, unt 100 g, caşcaval 150 g, sare.

Mod de preparare:

Spanacul se fierbe, se scurge, se lasă să se răcească si se taie în ştraifuri subţiri. Din 75 g unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, care se lasă să se răcească, apoi se amestecă cu spanacul, gălbenuşurile de ou şi caşcaval ras. La sfarşit se adaugă albuşurile bătute bine şi se toarnă compoziţia într-un vas de cuptor lins cu unt şi se dă vasul la cuptor la un foc iute, pană ce se rumeneşte. Se consumă cald.


Tag-uri: spanac, lapte, cascaval, sare, unt



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :