Statistics:
Visits: 806 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sufleu de spanac
Q: | Intreaba despre Sufleu de spanac |
Ingrediente:
Spanac 800 g, ouă 6 buc, făină 75 g, lapte 400 ml, unt 100 g, caşcaval 150 g, sare.
Mod de preparare:
Spanacul se fierbe, se scurge, se lasă să se răcească si se taie în ştraifuri subţiri. Din 75 g unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, care se lasă să se răcească, apoi se amestecă cu spanacul, gălbenuşurile de ou şi caşcaval ras. La sfarşit se adaugă albuşurile bătute bine şi se toarnă compoziţia într-un vas de cuptor lins cu unt şi se dă vasul la cuptor la un foc iute, pană ce se rumeneşte. Se consumă cald.
Spanac 800 g, ouă 6 buc, făină 75 g, lapte 400 ml, unt 100 g, caşcaval 150 g, sare.
Mod de preparare:
Spanacul se fierbe, se scurge, se lasă să se răcească si se taie în ştraifuri subţiri. Din 75 g unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, care se lasă să se răcească, apoi se amestecă cu spanacul, gălbenuşurile de ou şi caşcaval ras. La sfarşit se adaugă albuşurile bătute bine şi se toarnă compoziţia într-un vas de cuptor lins cu unt şi se dă vasul la cuptor la un foc iute, pană ce se rumeneşte. Se consumă cald.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :