FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 996
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sufleu de vinete

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sufleu de vinete

 Q:   Intreaba despre Sufleu de vinete       
Sufleu de vineteIngrediente:

Vinete 1 kg, ouă 6 buc, făină 75 g, unt 75 g, lapte 400 ml, sare.

Mod de preparare:

Vinetele se coc la fel ca pentru salată, se curăţă, se lasă să se scurgă pe un fund de lemn înclinat, se toacă cu un satar din oţel inoxidabil sau din lemn. Se încălzeşte untul, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni, se stinge cu lapte cald, se adaugă sare şi se fierbe 20 min. Se ia vasul de pe foc, se temperează, se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, şi vinetele şi se amestecă bine. Albuşurile se bat şi se încorporează la compoziţie, după ce aceasta s-a răcit complet. Se unge un vas de cuptor cu unt, se toarnă compoziţia in vas, se dă la cuptor la un foc iute şi se ţine, pană ce sufleul a crescut şi s-a rumenit. Se serveşte cald.


Tag-uri: vinete, faina, lapte, oua, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :