FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,485
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Spanac conservat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Spanac conservat

 Q:   Intreaba despre Spanac conservat       
Spanac conservatSe alege spanac cat mai tanar, cu frunze verzi si fragede. Se spala in cat mai multe ape pentru a se indeparta pamantul de pe frunze si se lasa sa se scurga bine.

Apoi se pune in apa clocotita cu sare, intr-un vas descoperit si se fierbe pana ce codita se sfarama usor la strangerea ei intre degete, dupa care se lasa sa se scurga si sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit spanacul se terciuieste, se amesteca cu sare (10 g la 1 kg), si se fierbe intr-un vas smaltuit, amestecandu-se tot timpul cu o lopatica de lemn ca sa nu se prinda de fund, pana se obtine un piure.

Borcanele calde si uscate se umplu cu piureul inca cald, se leaga ermetic cu celofan si se fireb 90—120 min in baie de apa (bain-Marie).

Spanacul se mai poate pregati lasandu-se frunzele intregi. Se aseaza frunzele in borcan si se umple cu apa fiarta cu 1 g de sare la litru, dupa care se leaga ermetic cu celofan si se sterilizeaza 60—90 min.

FamousWhy va ureaza : Pofta Buna!


Tag-uri: spanac conservat, frunze. sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 18 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :