FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 713
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Supa crema de spanac

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Supa crema de spanac

 Q:   Intreaba despre Supa crema de spanac       
Supa crema de spanacIngrediente

1 kg spanac, 100 g unt, 100 g făină, 100 g ceapă, 100 g smantană,2 gălbenuşuri, crutoane de franzelă, sare.

Mod de preparare

Se curăţă spanacul de codiţe şi de frunzele pătate şi ingălbenite, se spală in mai multe ape şi se pune la fiert in 3 L de apă clocotită cu sare. După ce a fiert bine, se strecoară spanacul (păstrandu-se zeama in care a fiert spanacul) şi se trece prin pasoar sau prin sită.

Separat, intr-un vas, se pun untul şi ceapa tăiată in felii subţiri, care se căleşte 5-6 min, după care se adaugă făina, se mai căleşte puţin, se stinge cu zeamă in care a fiert spanacul, subţiindu-se potrivit şi se lasă să fiarbă 5-6 min, apoi se strecoară intr-un vas, se adaugă piureul de spanac, se potriveşte de sare şi dacă mai trebuie subţiată crema se mai toarnă in ea zeamă după care se pune din nou pe foc amestecându-se până dă intr-un clocot. Se ia apoi supa de pe foc, se drege cu gălbenuşuri şi cu smantană, şi se serveşte cu crutoane de franzelă uşor rumenite.


Tag-uri: supa, crema, spanac



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 16 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :