Statistics:
Visits: 792 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Piure de spanac
Q: | Intreaba despre Piure de spanac |
Inhrediente:
Spanac 1,5 kg, unt 100 g, făină 50 g, lapte 250 ml, sare.
Mod de preparare:
Se alege spanacul, se spală în mai multe ape, se fierbe în apă cu sare timp de 20 min., se scurge bine şi se trece prin maşina de tocat. Se topeşte untul, se încorporează făina, se stinge cu lapte, se adaugă spanacul şi se amestecă bine. Se subţiază, dacă este nevoie cu o parte din zeama în care a fiert spanacul. La sfarşit se potriveşte gustul de sare. Piureul de spanac poate fi aromat cu nucşoară sau cu mujdei de usturoi.
Spanac 1,5 kg, unt 100 g, făină 50 g, lapte 250 ml, sare.
Mod de preparare:
Se alege spanacul, se spală în mai multe ape, se fierbe în apă cu sare timp de 20 min., se scurge bine şi se trece prin maşina de tocat. Se topeşte untul, se încorporează făina, se stinge cu lapte, se adaugă spanacul şi se amestecă bine. Se subţiază, dacă este nevoie cu o parte din zeama în care a fiert spanacul. La sfarşit se potriveşte gustul de sare. Piureul de spanac poate fi aromat cu nucşoară sau cu mujdei de usturoi.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :