FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 899
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Spanac gratinat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Spanac gratinat

 Q:   Intreaba despre Spanac gratinat       
Spanac gratinatIngrediente

Pentru 6 porţii: 1,500 kg spanac tanăr, 600 g foi de clătite, 100 g unt, 150 g smantană, 60 g făină, 60 g caşcaval ras, 1 ou, sare.

Mod de preparare

Spanacul se curăţă şi se prepară la fel ca in reţeta 870, iar foile de clătite ca in reţeta 338. intr-o cratiţă se incălzeşte jumătate din unt, se adaugă făina şi se căleşte 3—4 min, după care se adaugă spanacul, smantană (100 g), sare şi se amestecă pe foc pană dă in fiert, apoi se ia de pe foc.

Din clătitele preparate dinainte se opresc numai 2—3, restul se taie potrivit şi se amestecă cu spanacul. Se unge apoi o formă cu unt, se pune in ea o foaie de clătită, peste care se aşază compoziţia de spanac preparată aşa cum s-a arătat mai inainte, se nivelează, se acoperă cu o foaie din clătitele oprite şi deasupra se toarnă restul de smantană bătută cu ou.

Se presară cu caşcaval ras şi se introduce in cuptor, lăsand să se coacă pană se rumeneşte.


Tag-uri: spanac, gratinat, clatite



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :