Statistics:
Visits: 917 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Un alt tip de supa de spanac
Q: | Intreaba despre Un alt tip de supa de spanac |
Ingrediente
Pentru 6 porţii: 600 g foi de spanac, 3 L supă de legume, 50 g făină, 1 legătură de mărar, 1 legătură de pătrunjel, câteva fire de ceapă verde, 50 g unt, 2 gălbenuşuri, 2-3 linguri de smantană, sare.
Mod de preparare
Se prepară o supă de legume (legumele se pun pentru gust) şi se strecoară. Cu supa obţinută se stinge făina călită cu unt, se adaugă spanacul şi toate verdeţurile spălate şi tocate mărunt, se fierb 10-15 min, după care se potrivesc de sare şi se ia vasul de pe foc. După 10 min supa se drege cu gălbenuşuri şi smantană.
Pentru 6 porţii: 600 g foi de spanac, 3 L supă de legume, 50 g făină, 1 legătură de mărar, 1 legătură de pătrunjel, câteva fire de ceapă verde, 50 g unt, 2 gălbenuşuri, 2-3 linguri de smantană, sare.
Mod de preparare
Se prepară o supă de legume (legumele se pun pentru gust) şi se strecoară. Cu supa obţinută se stinge făina călită cu unt, se adaugă spanacul şi toate verdeţurile spălate şi tocate mărunt, se fierb 10-15 min, după care se potrivesc de sare şi se ia vasul de pe foc. După 10 min supa se drege cu gălbenuşuri şi smantană.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 16 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :