Statistics:
Visits: 801 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Carne cu spanac
Q: | Intreaba despre Carne cu spanac |
Ingrediente
600 g carne, 1 kg spanac, 1 lingură de zeamă de lămaie sau puţină sare de lămaie, 10 g usturoi, 200 g ceapă, 50 g bulion, 1 lingură de făină, piper, sare.
Mod de preparare
Carnea se prepară la fel ca în reţeta precedentă, cu deosebirea că în loc de ţelina se adaugă spanac care mai întîi este ales, spălat în mai multe ape şi fiert în apă clocotită cu sare.
După 10 min de fierbere se scurge, se răceşte cu apă rece, se taie în bucăţi şi se adaugă la carnea cu sos gata fiartă. Se adaugă sare, piper, zeamă de lămaie sau sare de lămaie, după gust, şi se mai fierb împreună 5—6 min.
600 g carne, 1 kg spanac, 1 lingură de zeamă de lămaie sau puţină sare de lămaie, 10 g usturoi, 200 g ceapă, 50 g bulion, 1 lingură de făină, piper, sare.
Mod de preparare
Carnea se prepară la fel ca în reţeta precedentă, cu deosebirea că în loc de ţelina se adaugă spanac care mai întîi este ales, spălat în mai multe ape şi fiert în apă clocotită cu sare.
După 10 min de fierbere se scurge, se răceşte cu apă rece, se taie în bucăţi şi se adaugă la carnea cu sos gata fiartă. Se adaugă sare, piper, zeamă de lămaie sau sare de lămaie, după gust, şi se mai fierb împreună 5—6 min.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 26 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :