FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 801
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Carne cu spanac

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Carne cu spanac

 Q:   Intreaba despre Carne cu spanac       
Carne cu spanacIngrediente

600 g carne, 1 kg spanac, 1 lingură de zeamă de lămaie sau puţină sare de lămaie, 10 g usturoi, 200 g ceapă, 50 g bulion, 1 lingură de făină, piper, sare.

Mod de preparare

Carnea se prepară la fel ca în reţeta precedentă, cu deosebirea că în loc de ţelina se adaugă spanac care mai întîi este ales, spălat în mai multe ape şi fiert în apă clocotită cu sare.

După 10 min de fierbere se scurge, se răceşte cu apă rece, se taie în bucăţi şi se adaugă la carnea cu sos gata fiartă. Se adaugă sare, piper, zeamă de lămaie sau sare de lămaie, după gust, şi se mai fierb împreună 5—6 min.


Tag-uri: carne, spanac, lamaie



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 26 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :