Statistics:
Visits: 1,060 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Snitel natur din carne de vaca cu smantana
Q: | Intreaba despre Snitel natur din carne de vaca cu smantana |
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, făină 75 g, bulion 25 g, smântână 350 g, piper, chimen 5g, cimbru 1 fir, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, se bate puţin, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei fierbinte. In untura rămasă se căleşte făina, se stinge cu o lingură de bulion subţiat cu apă. Se fierbe circa 15 min, se adaugă smântână, piperul, cimbrul, chimenul şi sarea. Se mai fierbe circa 10 min, se strecoară, se toarnă peste şniţele şi se lasă să fiarbă la un foc moale, până ce carnea este moale. Se mănâncă cu piure de cartofi sau cartofi natur.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, făină 75 g, bulion 25 g, smântână 350 g, piper, chimen 5g, cimbru 1 fir, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, se bate puţin, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei fierbinte. In untura rămasă se căleşte făina, se stinge cu o lingură de bulion subţiat cu apă. Se fierbe circa 15 min, se adaugă smântână, piperul, cimbrul, chimenul şi sarea. Se mai fierbe circa 10 min, se strecoară, se toarnă peste şniţele şi se lasă să fiarbă la un foc moale, până ce carnea este moale. Se mănâncă cu piure de cartofi sau cartofi natur.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: snitel natur, carne de vaca, smantana, cartofi |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 28 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :