FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 719
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Snitel de vaca cu sos de ceapa

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Snitel de vaca cu sos de ceapa

 Q:   Intreaba despre Snitel de vaca cu sos de ceapa       
Snitel de vaca cu sos de ceapaIngreriente:

Carne de vacă 750 g, ulei 150 g, ceapă 400 g, făină 100 g, boia de ardei dulce 2 g, bulion de tomate 50 g, vin 100 ml, piper, sare.

Cum se prepară:

Carnea de vacă trebuie să stea cel puţin 24 ore în frigider, ca să se fazandeze, apoi se taie felii, câte una de porţie, se bate bine cu ciocanul, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă făina rămasă şi se călesc împreună. Se stinge cu boia de ardei, bulion şi apă, se adaugă şniţelele şi se lasă să fiarbă 45 min. Se pasează sosul printr-o sită sau pasoar şi se toarnă din nou peste şniţele. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, se adaugă un pahar de vin şi se mai fierbe 10 min. Se mănâncă cu cartofi natur, piure de cartofi sau macaroane.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: snitel, carne de vaca, sos de ceapa, cartofi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :