Statistics:
Visits: 756 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Snitel de vaca cu sos de ceapa
Q: | Intreaba despre Snitel de vaca cu sos de ceapa |
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, ulei 150 g, ceapă 400 g, făină 100 g, boia de ardei dulce 2 g, bulion de tomate 50 g, vin 100 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă trebuie să stea cel puţin 24 ore în frigider, ca să se fazandeze, apoi se taie felii, câte una de porţie, se bate bine cu ciocanul, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă făina rămasă şi se călesc împreună. Se stinge cu boia de ardei, bulion şi apă, se adaugă şniţelele şi se lasă să fiarbă 45 min. Se pasează sosul printr-o sită sau pasoar şi se toarnă din nou peste şniţele. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, se adaugă un pahar de vin şi se mai fierbe 10 min. Se mănâncă cu cartofi natur, piure de cartofi sau macaroane.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 750 g, ulei 150 g, ceapă 400 g, făină 100 g, boia de ardei dulce 2 g, bulion de tomate 50 g, vin 100 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă trebuie să stea cel puţin 24 ore în frigider, ca să se fazandeze, apoi se taie felii, câte una de porţie, se bate bine cu ciocanul, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă făina rămasă şi se călesc împreună. Se stinge cu boia de ardei, bulion şi apă, se adaugă şniţelele şi se lasă să fiarbă 45 min. Se pasează sosul printr-o sită sau pasoar şi se toarnă din nou peste şniţele. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, se adaugă un pahar de vin şi se mai fierbe 10 min. Se mănâncă cu cartofi natur, piure de cartofi sau macaroane.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: snitel, carne de vaca, sos de ceapa, cartofi |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :