Statistics:
Visits: 1,012 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Snitel de caprioara cu sos de smantana
Q: | Intreaba despre Snitel de caprioara cu sos de smantana |
Ingrediente:
Pulpă de căprioară 1 kg, ulei 125 g, ceapă 150 g, făină 75 g, bulion de tomate 50 g, boia de ardei dulce 5 g, smantană 400 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
După ce a fost marinată, pulpa de căprioară se taie felii, care se bat cu un batator de şniţel, se sărează, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. In uleiul rămas se căleşte făina rămasă şi ceapa tocată mărunt, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se fierbe 30 min., se pasează peste carne şi se lasă să mai fiarbă 30 min. Se adaugă smantana amestecată cu boiaua de ardei şi se potriveşte gustul de sare. La servit se presară cu verdeaţă.
Pulpă de căprioară 1 kg, ulei 125 g, ceapă 150 g, făină 75 g, bulion de tomate 50 g, boia de ardei dulce 5 g, smantană 400 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
După ce a fost marinată, pulpa de căprioară se taie felii, care se bat cu un batator de şniţel, se sărează, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. In uleiul rămas se căleşte făina rămasă şi ceapa tocată mărunt, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se fierbe 30 min., se pasează peste carne şi se lasă să mai fiarbă 30 min. Se adaugă smantana amestecată cu boiaua de ardei şi se potriveşte gustul de sare. La servit se presară cu verdeaţă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :