Statistics:
Visits: 1,009 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Snitel de vaca natur, cu sos picant si smantana
Q: | Intreaba despre Snitel de vaca natur, cu sos picant si smantana |
Ingrediente
600 g carne de vacă macră (pulpă), 100 g făină, 100 g untură, 100 g smantana, 1 lingură de muştar, piper pisat, sare, 1/2 lămaie.
Mod de preparare
Carnea se taie în felii care se bat potrivit cu ciocanul de şniţele, se sărează, se piperează, se dau prin făină şi se prăjesc în untură înfierbantată, rumenindu-se puţin pe ambele părţi.
După prăjirea şniţelelor, untura rămasă se strecoară, în ea se adaugă făina şi se amestecă pe foc pană se rumeneşte puţin, după care se stinge cu puţină supă de oase sau apă.
Se adaugă muştarul, smantana, zeama de lămaie şi sare după gust şi se fierbe totul 5—6 min pe foc lent, după care se toarnă sosul peste şniţele şi se mai lasă să fiarbă încă 10—15 min.
Se serveşte cu cartofi fierţi natur, cu cartofi piure sau cu pilaf de orez.
600 g carne de vacă macră (pulpă), 100 g făină, 100 g untură, 100 g smantana, 1 lingură de muştar, piper pisat, sare, 1/2 lămaie.
Mod de preparare
Carnea se taie în felii care se bat potrivit cu ciocanul de şniţele, se sărează, se piperează, se dau prin făină şi se prăjesc în untură înfierbantată, rumenindu-se puţin pe ambele părţi.
După prăjirea şniţelelor, untura rămasă se strecoară, în ea se adaugă făina şi se amestecă pe foc pană se rumeneşte puţin, după care se stinge cu puţină supă de oase sau apă.
Se adaugă muştarul, smantana, zeama de lămaie şi sare după gust şi se fierbe totul 5—6 min pe foc lent, după care se toarnă sosul peste şniţele şi se mai lasă să fiarbă încă 10—15 min.
Se serveşte cu cartofi fierţi natur, cu cartofi piure sau cu pilaf de orez.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 26 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :