FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 955
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Snitel de vaca natur, cu sos picant si smantana

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Snitel de vaca natur, cu sos picant si smantana

 Q:   Intreaba despre Snitel de vaca natur, cu sos picant si smantana       
Snitel de vaca natur, cu sos picant si smantanaIngrediente

600 g carne de vacă macră (pulpă), 100 g făină, 100 g untură, 100 g smantana, 1 lingură de muştar, piper pisat, sare, 1/2 lămaie.

Mod de preparare

Carnea se taie în felii care se bat potrivit cu ciocanul de şniţele, se sărează, se piperează, se dau prin făină şi se prăjesc în untură înfierbantată, rumenindu-se puţin pe ambele părţi.

După prăjirea şniţelelor, untura rămasă se strecoară, în ea se adaugă făina şi se amestecă pe foc pană se rumeneşte puţin, după care se stinge cu puţină supă de oase sau apă.

Se adaugă muştarul, smantana, zeama de lămaie şi sare după gust şi se fierbe totul 5—6 min pe foc lent, după care se toarnă sosul peste şniţele şi se mai lasă să fiarbă încă 10—15 min.

Se serveşte cu cartofi fierţi natur, cu cartofi piure sau cu pilaf de orez.


Tag-uri: snitel, vaca, sos



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 26 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :