FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 984
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Snitel natur

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Snitel natur

 Q:   Intreaba despre Snitel natur       
Snitel naturIngrediente

800 g pulpa, 100 ml ulei, 50 g faina, sare.

Mod de preparare

Pentru snitele se foloseste carne macra din pulpa de porc, vitel sau manz. Se taie carnea in felii care se curata de vine, se sareaza, se bat, se trec prin faina si se pun la prajit intr-o tigaie cu untura infierbantata.

Se prajesc pe ambele parti. Cand feliile s-au rumenit, se toarna peste ele cateva linguri de supa sau apa si se inabusa pe plita 5—10 min.

Se servesc cu diverse garnituri.


Tag-uri: snitel, pulpa, ulei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :