FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 800
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sangerete afumat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sangerete afumat

 Q:   Intreaba despre Sangerete afumat       
Sangerete afumatIngrediente

300 g carne slaba, 300 g slanina, 500 g sorici, 600-800 g sange, conimente (sare, piper pisat, chimen, cuisoare pisate), dupa gust.

Mod de preparare

Carnea si soriciul se pun la fiert cu putina sare. Cand carnea este fiarta, se scoate, iar soriciul se lasa sa mai fiarba pana se inmoaie, dupa care se scoate, se raceste si impreuna cu carnea se trec prin masina de tocat.

Intre timp, slanina se taie in cubulete mici, se pune in zeama de carne si se da in 2—3 clocote, apoi se strecoara. Se amesteca totul cu sangele crud si se condimenteaza dupa gust.

Cu compozitia respectiva se umplu mate netede, legandu-se cele doua capete in forma de potcoava.

Se inteapa cu acul in cateva locuri si se introduce sangeretele intr-un vas cu apa infierbantata. Se fierbe lent la foc incet, timp de 40—60 min, dupa care se scoate si se pune in alt vas cu apa rece.

Dupa racire se lasa cateva ore la zvantat, apoi se da la fum rece pentru cateva ore.


Tag-uri: sangerete, slanina, sorici



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :