FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 782
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sangerete

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sangerete

 Q:   Intreaba despre Sangerete       
SangereteIngrediente

1 kg de slanina de pe burta, 500 g franzela veche de 2-3 zile, 0,500 -1 L sange, 300 g ceapa, 200 g untura, condimente dupa gust.

Mod de preparare

Se taie franzela in cubulete si se amesteca cu sangele. Se adauga slanina fiarta si taiata in cubulete mici, ceapa calita putin, sare, piper pisat, cimbru cernut, maghiran, cuisoare, potrivindu-se totul dupa gust.

Cu compozitia respectiva se umplu mate netede neindesat, deoarece franzela se mai umfla in compozitie.

De aceea, sangeretele trebuie lasat in apa rece timp de 1 ora si numai dupa aceea se pune la fiert in apa infierbantata si se fierbe lent la foc incet, timp de 30—40 de min, dupa care se scoate intr-o oala cu apa rece.

Dupa racire se pune pe o scandura sau pe un fund de lemn si se lasa sa se zvante bine, apoi se tine in frigider.


Tag-uri: sangerete, slanina, franzela



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :