FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 990
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Peste afumat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Peste afumat

 Q:   Intreaba despre Peste afumat       
Peste afumatIngrediente:

Peşte oceanic sau de apă dulce 3 kg, sare, oţet 9° 200 ml.

Mod de preparare:

Peştele se curăţă de solzi, se eviscerează, se scot bronhiile şi osul amar (unde este cazul), se spală în mai multe ape şi se pun într-o marinată făcută din 2 l apă, 200 ml oţet şi 120 g sare. Se lasă să stea două ore în această marinată, se clăteşte, apoi se agaţă în carlige şi se lasă să se zvante bine. Se pune în afumă-toare, la început la un foc călduţ ca să prindă culoare aurie, apoi se ţine 2- 3 ore la fum cald pentru coacere.


Tag-uri: peste, marinatm solzi, afumatura



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :