Statistics:
Visits: 999 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Peste afumat
Q: | Intreaba despre Peste afumat |
Ingrediente:
Peşte oceanic sau de apă dulce 3 kg, sare, oţet 9° 200 ml.
Mod de preparare:
Peştele se curăţă de solzi, se eviscerează, se scot bronhiile şi osul amar (unde este cazul), se spală în mai multe ape şi se pun într-o marinată făcută din 2 l apă, 200 ml oţet şi 120 g sare. Se lasă să stea două ore în această marinată, se clăteşte, apoi se agaţă în carlige şi se lasă să se zvante bine. Se pune în afumă-toare, la început la un foc călduţ ca să prindă culoare aurie, apoi se ţine 2- 3 ore la fum cald pentru coacere.
Peşte oceanic sau de apă dulce 3 kg, sare, oţet 9° 200 ml.
Mod de preparare:
Peştele se curăţă de solzi, se eviscerează, se scot bronhiile şi osul amar (unde este cazul), se spală în mai multe ape şi se pun într-o marinată făcută din 2 l apă, 200 ml oţet şi 120 g sare. Se lasă să stea două ore în această marinată, se clăteşte, apoi se agaţă în carlige şi se lasă să se zvante bine. Se pune în afumă-toare, la început la un foc călduţ ca să prindă culoare aurie, apoi se ţine 2- 3 ore la fum cald pentru coacere.
Tag-uri: peste, marinatm solzi, afumatura |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :