Statistics:
Visits: 952 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sangerete cu carne superior
Q: | Intreaba despre Sangerete cu carne superior |
Ingrediente
1 kg carne slaba de porc, 1 kg slanina, 1 kg sange, 200-300 g ceapa, 100 g untura, condimente, dupa gust.
Mod de preparare
Carnea si slanina se pun la fiert, slanina scotandu-se ceva mai devreme, fara sa fie fiarta complet. Carnea, dupa ce s-a fiert si racit, se trece prin masina de tocat prin sita cu ochiuri mari, iar slanina pe jumatate fiarta se taie in cubulete.
Se adauga ceapa taiata foarte marunt si calita putin in untura, sangele strecurat si se condimenteaza dupa gust. Compozitia se amesteca bine si se introduce lejer in mate groase.
Sangeretii umpluti se leaga la capete si se pun la fiert in apa fierbinte, lasandu-se sa fiarba lent, fara clocot, pana se observa ca la inteparea cu un ac nu mai iese din ei zeama roscata.
Cand sunt gata fierti, sangeretii se clatesc cu apa calda si apoi se pun la zvantat.
1 kg carne slaba de porc, 1 kg slanina, 1 kg sange, 200-300 g ceapa, 100 g untura, condimente, dupa gust.
Mod de preparare
Carnea si slanina se pun la fiert, slanina scotandu-se ceva mai devreme, fara sa fie fiarta complet. Carnea, dupa ce s-a fiert si racit, se trece prin masina de tocat prin sita cu ochiuri mari, iar slanina pe jumatate fiarta se taie in cubulete.
Se adauga ceapa taiata foarte marunt si calita putin in untura, sangele strecurat si se condimenteaza dupa gust. Compozitia se amesteca bine si se introduce lejer in mate groase.
Sangeretii umpluti se leaga la capete si se pun la fiert in apa fierbinte, lasandu-se sa fiarba lent, fara clocot, pana se observa ca la inteparea cu un ac nu mai iese din ei zeama roscata.
Cand sunt gata fierti, sangeretii se clatesc cu apa calda si apoi se pun la zvantat.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :