FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,102
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Slanina afumata I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Slanina afumata I

 Q:   Intreaba despre Slanina afumata I       
Slanina afumata ISlanina, preparata la fel ca in reteta precedenta, se scoate din vas, daca are multa sare prinsa de ea aceasta se indeparteaza, apoi se pune pentru 1 ora in apa rece.

Fiecare bucata de slanina se strapunge la un capat, far in gaura formata se introduce o sfoara curata cu care se leaga si se agata in curent uscat de aer pentru a se zvanta, dupa care se dau pentru 3—4 zile la afumat.

Trebuie avut grija ca temperatura fumului sa nu fie prea ridicata, caci slanina incepe sa se topeasca usor, in detrimentul calitatii. Culoarea slaninii afumate trebuie sa fie rosietica-galbuie.

Temperatura fumului nu trebuie sa treaca de 18—20°C.


Tag-uri: slanina, afumata, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 04 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :