Statistics:
Visits: 856 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sangerete prahovean
Q: | Intreaba despre Sangerete prahovean |
Ingrediente:
Slănină crudă 1 kg, şorici 1,5 kg, cap de porc cu guşă 2 kg, sange de porc crud 1 kg, ceapă 300 g, untură 100 g, piper 6 g, ienibahar 2 g, sare, maţe subţiri de vită.
Mod de preparare:
Slănina, şoriciul şi capul de porc se fierb împreună. Carnea de pe capul de porc şi şoriciul se dau prin maşina de tocat. Slănina se taie cubuleţe. Ceapa se toacă şi se prăjeşte în untură. Se amestecă totul, se adaugă sangele, sare, piper şi ienibahar. Se umplu maţele, iar sangeretele rezultat se opăreşte timp de 45 min. în apă fierbinte cu temperatura de 94- 95°C.
Slănină crudă 1 kg, şorici 1,5 kg, cap de porc cu guşă 2 kg, sange de porc crud 1 kg, ceapă 300 g, untură 100 g, piper 6 g, ienibahar 2 g, sare, maţe subţiri de vită.
Mod de preparare:
Slănina, şoriciul şi capul de porc se fierb împreună. Carnea de pe capul de porc şi şoriciul se dau prin maşina de tocat. Slănina se taie cubuleţe. Ceapa se toacă şi se prăjeşte în untură. Se amestecă totul, se adaugă sangele, sare, piper şi ienibahar. Se umplu maţele, iar sangeretele rezultat se opăreşte timp de 45 min. în apă fierbinte cu temperatura de 94- 95°C.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :