FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,075
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rulouri din carne din pulpa cu ciuperci

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rulouri din carne din pulpa cu ciuperci

 Q:   Intreaba despre Rulouri din carne din pulpa cu ciuperci       
Rulouri din carne din pulpa cu ciuperciIngrediente

1 kg carne din pulpa de porc, 300 g ciuperci proaspete, 50 g faina, 100 g smantana, 100 g untura, 1 legatura de patrunjel verde, sare, piper, 150 g ceapa, 50 g unt.

Mod de preparare

Carnea se taie in felii late care se bat ca sa se subtieze cat mai bine, dupa care peste ele se pun ciuperci preparate astfel: ceapa taiata marunt se caleste intr-o cratita cu untura, apoi se adauga ciupercile taiate felioare si se calesc impreuna pana scade lichidul lasat de ciuperci.

Se adauga patrunjel taiat marunt, piper, sare, dupa gust, se amesteca, dupa care se pun, repartizandu-se, pe fiecare felie de carne. Acestea se ruleaza prinzandu-se cu scobitori, se aseaza in tava, se ung cu grasime si se introduc in cuptor pana se rumenesc.

Intre timp, se prepara din faina, unt si smantana un sos alb care se toarna peste rulourile din cuptor, lasandu-se sa mai fiarba impreuna 10—20 min.

Cand rulourile sunt gata, se scot scobitorile. Se servesc cu garnitura de orez.


Tag-uri: rulouri, carne, pulpa, ciuperci



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :