Statistics:
Visits: 745 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Caprioara cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Caprioara cu ciuperci |
Ingrediente :
Carne de căprioară 1 kg, zarzavat de supă 200 g, ceapă 150 g, făină 50 g, ulei 150 g, bulion de tomate 50 g, ciuperci 750 g, vin 100 ml, piper 1 g, sare.
Mod de preparare :
După ce a fost marinată, carnea de căprioară se taie bucăţi si se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se căleşte ceapa tocată, zarzavatul de supă dat pe razătoare şi făina, se sting cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se pasează sosul peste carne şi se lasă să fiarbă în continuare. Ciupercile se taie julien se călesc în ulei şi se adaugă la carne, cu care se mai fierb 9 min. La sfârşit se adaugă vinul, se potriveşte gustul cu sare şi se mai dă un clocot.
Carne de căprioară 1 kg, zarzavat de supă 200 g, ceapă 150 g, făină 50 g, ulei 150 g, bulion de tomate 50 g, ciuperci 750 g, vin 100 ml, piper 1 g, sare.
Mod de preparare :
După ce a fost marinată, carnea de căprioară se taie bucăţi si se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se căleşte ceapa tocată, zarzavatul de supă dat pe razătoare şi făina, se sting cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se pasează sosul peste carne şi se lasă să fiarbă în continuare. Ciupercile se taie julien se călesc în ulei şi se adaugă la carne, cu care se mai fierb 9 min. La sfârşit se adaugă vinul, se potriveşte gustul cu sare şi se mai dă un clocot.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :