Statistics:
Visits: 1,514 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Escalop de iepure cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Escalop de iepure cu ciuperci |
Ingrediente
Pentru 6 portii: 1 kg carne de iepure din pulpa, 100 g unt sau ulei, 400 g ciuperci proaspete sau 1 cutie de 1/2 kg ciuperci conservate, 1 ceasca de vin, 1 lingura de faina, 1 legatura de patrunjel, verde, sare.
Mod de preparare
In ceea ce priveste pregatirea escalopului se foloseste reteta precedenta, in plus adaugandu-se ciupercile care se prepara in felul urmator:
dupa ce au fost curatate si spalate, ciupercile se taie in felii subtiri si se pun la prajit in unt sau in ulei incins (sau in uleiul in care s-a prajit escalopul).
Dupa ce ciupercile s-au prajit putin, se adauga faina, se mai prajesc impreuna putin, se sting cu vin si se adauga putina apa fierbinte, apoi se rastoarna peste escalop. si se mai fierb impreuna pana ce carnea este gata.
Pentru 6 portii: 1 kg carne de iepure din pulpa, 100 g unt sau ulei, 400 g ciuperci proaspete sau 1 cutie de 1/2 kg ciuperci conservate, 1 ceasca de vin, 1 lingura de faina, 1 legatura de patrunjel, verde, sare.
Mod de preparare
In ceea ce priveste pregatirea escalopului se foloseste reteta precedenta, in plus adaugandu-se ciupercile care se prepara in felul urmator:
dupa ce au fost curatate si spalate, ciupercile se taie in felii subtiri si se pun la prajit in unt sau in ulei incins (sau in uleiul in care s-a prajit escalopul).
Dupa ce ciupercile s-au prajit putin, se adauga faina, se mai prajesc impreuna putin, se sting cu vin si se adauga putina apa fierbinte, apoi se rastoarna peste escalop. si se mai fierb impreuna pana ce carnea este gata.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 05 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :