FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 972
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Parjoale cu carne de porc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Parjoale cu carne de porc

 Q:   Intreaba despre Parjoale cu carne de porc       
Parjoale cu carne de porcIngrediente:

Carne de porc 750 g, franzelă 150 g, lapte 150 ml, ceapă 300 g, ulei 175 g, usturoi 10 g, verdeaţă 3 leg, ouă 4 buc, făină 100 g, pesmet 150 g, piper, sare.

Cum se prepară:

Carnea se trece prin maşina de tocat împreună cu franzela înmuiată în lapte şi stoarsă bine. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în puţin ulei şi se adaugă la carne împreună cu 2 ouă, mujdei de usturoi, verdeaţă tocată mărunt şi sare. Se amestecă bine compoziţia, se formează pârjoale ovale sau rotunde, se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei. Se mănâncă cu garnituri de legume şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: parjoale, carne de porc, verdeata, usturoi, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :