Statistics:
Visits: 830 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Oua umplute cu ficat de porc II
Q: | Intreaba despre Oua umplute cu ficat de porc II |
Ingrediente:
Ouă 8 buc, ficat de porc 150 g, ceapă 100 g, unt 50 g, verdeaţă 1/2 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Se fierb ouăle, se curăţă, se taie în două, în lung, se scot gălbenuşurile şi se trec prin sită. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în unt. Se adaugă ficatul ce a fost tăiat bucăţi, opărit bine şi scurs. Se acoperă vasul cu un capac şi se ţine pe foc, până ce ficatul este gata. Se lasă să se răcească, se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat cu sită deasă, se amestecă cu gălbenuşurile şi se potriveşte gustul cu piper şi sare. Se umplu jumătăţile de ou cu această compoziţie şi se presară pe deasupra câte puţină verdeaţă tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Ouă 8 buc, ficat de porc 150 g, ceapă 100 g, unt 50 g, verdeaţă 1/2 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Se fierb ouăle, se curăţă, se taie în două, în lung, se scot gălbenuşurile şi se trec prin sită. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în unt. Se adaugă ficatul ce a fost tăiat bucăţi, opărit bine şi scurs. Se acoperă vasul cu un capac şi se ţine pe foc, până ce ficatul este gata. Se lasă să se răcească, se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat cu sită deasă, se amestecă cu gălbenuşurile şi se potriveşte gustul cu piper şi sare. Se umplu jumătăţile de ou cu această compoziţie şi se presară pe deasupra câte puţină verdeaţă tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: oua umplute, ficat, porc, galbenus, gustare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :