Statistics:
Visits: 1,487 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ficat de porc lionez
Q: | Intreaba despre Ficat de porc lionez |
Ingreriente:
Ficat de porc 750 g, ceapă 450 g, făină 25 g, ulei 125 g, sare.
Cum se prepară:
Ficatul se taie felii, se dă prin făină şi şe prăjeşte în ulei, având grijă ca ficatul să rămână în must. Ceapa se taie peştişori şi se rumeneşte în ulei. La servit se aşează câte o cantitate de ceapă prăjită pe fiecare felie de ficat. Se mănâncă de regulă cu piure de cartofi sau cartofi natur.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Ficat de porc 750 g, ceapă 450 g, făină 25 g, ulei 125 g, sare.
Cum se prepară:
Ficatul se taie felii, se dă prin făină şi şe prăjeşte în ulei, având grijă ca ficatul să rămână în must. Ceapa se taie peştişori şi se rumeneşte în ulei. La servit se aşează câte o cantitate de ceapă prăjită pe fiecare felie de ficat. Se mănâncă de regulă cu piure de cartofi sau cartofi natur.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: ficat de porc, ceapa, cartofi, faina |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :