Statistics:
Visits: 1,294 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rulada de biscuiti cu rahat
Q: | Intreaba despre Rulada de biscuiti cu rahat |
Ingrediente
400 g biscuiti, 250 g rahat, 100 g miez de nuca, 200 g zahar pudra, 30 g cacao, 1 plic de zahar vanilat, 30 ml rom, 1/2 coala de hartie celofan sau pergament.
Mod de preparare
Intr-o cratita se pune rahatul cu cateva linguri de apa si se tine pe foc mic, amestecandu-se pana cand rahatul devine moale ca o marmelada, apoi se pun:
biscuitii sfaramati, miezul de nuca taiat marunt cu cutitul, cacaua, romul si se amesteca bine pana ce compozitia devine omogena.
Se lasa sa se raceasca, apoi se aseaza pe o coala de hartie pe care s-a intins zaharul pudra, iar compozitia se ruleaza dandu-i forma unui salam.
Se lasa la rece cateva ore, dupa care se poate taia in felii. Rulada de biscuiti este mai buna daca se prepara cu o zi inainte.
400 g biscuiti, 250 g rahat, 100 g miez de nuca, 200 g zahar pudra, 30 g cacao, 1 plic de zahar vanilat, 30 ml rom, 1/2 coala de hartie celofan sau pergament.
Mod de preparare
Intr-o cratita se pune rahatul cu cateva linguri de apa si se tine pe foc mic, amestecandu-se pana cand rahatul devine moale ca o marmelada, apoi se pun:
biscuitii sfaramati, miezul de nuca taiat marunt cu cutitul, cacaua, romul si se amesteca bine pana ce compozitia devine omogena.
Se lasa sa se raceasca, apoi se aseaza pe o coala de hartie pe care s-a intins zaharul pudra, iar compozitia se ruleaza dandu-i forma unui salam.
Se lasa la rece cateva ore, dupa care se poate taia in felii. Rulada de biscuiti este mai buna daca se prepara cu o zi inainte.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :