Statistics:
Visits: 920 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rulada de sunca
Q: | Intreaba despre Rulada de sunca |
Rulada de sunca se prepara din porc tanar. Din spata din fata se indeparteaza slanina, se scot toate oasele, iar spata se despica in asa fel ca sa fie cat mai mult deschisa si se bate cu batatorul cat mai mult posibil, avand grija ca sa nu se rupa carnea.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se ruleaza cat mai strans si se leaga cu o sfoara. Se pune la fript in cuptor, dupa ce in prealabil a fost rumenita intr-o tava cu putina untura pe plita pe toate partile.
In timpul frigerii se adauga cate putina apa ca sa nu se arda friptura si untura de sub friptura, iar friptura se intoarce pana va fi gata. Dupa ce se raceste putin, sfoara se inlatura. Se serveste la masa, taiata subtire cu diferite garnituri: salata de cartofi, piure de cartofi, varza calita sau murata preparata cu ulei.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se ruleaza cat mai strans si se leaga cu o sfoara. Se pune la fript in cuptor, dupa ce in prealabil a fost rumenita intr-o tava cu putina untura pe plita pe toate partile.
In timpul frigerii se adauga cate putina apa ca sa nu se arda friptura si untura de sub friptura, iar friptura se intoarce pana va fi gata. Dupa ce se raceste putin, sfoara se inlatura. Se serveste la masa, taiata subtire cu diferite garnituri: salata de cartofi, piure de cartofi, varza calita sau murata preparata cu ulei.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :