Statistics:
Visits: 1,180 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cartofi din biscuiti - trufe cu cacao
Q: | Intreaba despre Cartofi din biscuiti - trufe cu cacao |
Ingrediente
300 g biscuiti, 200 g miez de nuca, 100 g cacao, 200 g zahar, 1 lingura de coniac, 1 lingura de rom, 1 plic zahar vanilat, 200 ml apa, 1-2 linguri pline cu visine din visinata sau din dulceata de visine.
Mod de preparare
Se sfarama biscuitii, peste ei se toarna un sirop preparat din zahar si apa, se adauga miezul de nuca pisat, jumatate din cacao, coniacul, romul, zaharul vanilat, se amesteca si se lasa la rece pana a doua zi.
A doua zi din compozitia respectiva se formeaza cartofi mici (trufe) in care se pune cate o visina (fara sambure) din visinata si la urma se pudreaza cu restul de cacao. Pana la servire se tin la rece.
300 g biscuiti, 200 g miez de nuca, 100 g cacao, 200 g zahar, 1 lingura de coniac, 1 lingura de rom, 1 plic zahar vanilat, 200 ml apa, 1-2 linguri pline cu visine din visinata sau din dulceata de visine.
Mod de preparare
Se sfarama biscuitii, peste ei se toarna un sirop preparat din zahar si apa, se adauga miezul de nuca pisat, jumatate din cacao, coniacul, romul, zaharul vanilat, se amesteca si se lasa la rece pana a doua zi.
A doua zi din compozitia respectiva se formeaza cartofi mici (trufe) in care se pune cate o visina (fara sambure) din visinata si la urma se pudreaza cu restul de cacao. Pana la servire se tin la rece.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :