Statistics:
Visits: 1,063 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rulada cu nuci
Q: | Intreaba despre Rulada cu nuci |
Ingrediente:
Zahăr pudră 250 g, nuci 250 g, cacao 50 g, ouă 6 buc, făină 100 g. Crema: zahăr pudră 150 g, unt 100 g, gălbenuşuri fierte 2 buc, lămaie 100 g.
Mod de preparare:
Blatul: Gălbenuşurile se amestecă cu 200 g zahăr pudră, se adaugă nucile şi cacaoa. Albuşurile se bat bine, se adaugă restul de zahăr, se încorporează albuşurile la restul compoziţiei şi se adaugă făina, puţin cate puţin. Se întinde compoziţia într-o tavă pudrată cu făină şi se coace la un foc iute, apoi se lasă să se răcească.
Crema: Untul se amestecă cu zahărul pudră, gălbenuşurile fierte şi zeama de lămaie, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Se întinde crema pe toată suprafaţa blatului, se rulează blatul, se pune rulada la rece timp de două ore şi apoi se taie felii.
Zahăr pudră 250 g, nuci 250 g, cacao 50 g, ouă 6 buc, făină 100 g. Crema: zahăr pudră 150 g, unt 100 g, gălbenuşuri fierte 2 buc, lămaie 100 g.
Mod de preparare:
Blatul: Gălbenuşurile se amestecă cu 200 g zahăr pudră, se adaugă nucile şi cacaoa. Albuşurile se bat bine, se adaugă restul de zahăr, se încorporează albuşurile la restul compoziţiei şi se adaugă făina, puţin cate puţin. Se întinde compoziţia într-o tavă pudrată cu făină şi se coace la un foc iute, apoi se lasă să se răcească.
Crema: Untul se amestecă cu zahărul pudră, gălbenuşurile fierte şi zeama de lămaie, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Se întinde crema pe toată suprafaţa blatului, se rulează blatul, se pune rulada la rece timp de două ore şi apoi se taie felii.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :