FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,160
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rulada cu crema de unt si cacao

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rulada cu crema de unt si cacao

 Q:   Intreaba despre Rulada cu crema de unt si cacao       
Rulada cu crema de unt si cacao Ingrediente

Pentru coca:
725 g faina, 125 g zahar, 5 oua, 1 plic de zahar vanilat.

Pentru crema:
3 oua, 200 g zahar, 200 g unt, 1 plic zahar vanilat, 30 g cacao.

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu 3/4 din cantitatea de zahar, adaugandu-se o lingura de apa calda. Separat se bat albusurile cu restul de zahar, dupa care se toarna peste galbenusuri, amestecand usor de jos in sus, apoi se adauga un plic de zahar vanilat si alternativ faina.

Se imbraca o tava mare de placinta, unsa cu ulei, cu hartie si in ea se toarna compozitia obtinuta. Se coace la foc potrivit, dar nu prea tare, pentru ca nu se mai poate rula.

Rulada coapta sa rastoarna imediat pe un servet curat si presarat cu zahar, se desprinde usor de hartie si se ruleaza cu ajutorul serve tului in care ramane pana se raceste, dupa care se umple.

Intre timp se prepara crema astfel: se sparg ouale intr-un castron, se adauga zaharul, zaharul vanilat si se bat pe foc fara sa dea in fiert, pana ce compozitia creste si se ingroasa putin, apoi se lasa sa se raceasca putin, dupa care se toarna peste untul frecat cu cacao.

Rulada din servet se deruleaza, se unge cu crema preparata, se ruleaza din nou si se pune la rece. Cine doreste poate unge rulada cu aceeasi crema si pe deasupra, presarand apoi cu nuci tocate marunt. De asemenea, se poate glasa cu glazura, dupa gust.


Tag-uri: rulada, crema, unt, cacao



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 06 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :