Statistics:
Visits: 967 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rulada cu gem
Q: | Intreaba despre Rulada cu gem |
Ingrediente:
Făină 240 g, zahăr 200 g, ouă 12 buc, gem de caise 200 g.
Mod de preparare:
Gălbenuşurile se freacă cu 80 g zahăr iar albuşurile se bat cu 120 g zahăr. După ce s-au bătut bine, se amestecă gălbenuşurile cu albuşurile şi se adaugă succesiv făina, amestecandu-se uşor cu o lingură de lemn. Se întinde compoziţia la grosimea de circa 1 cm. într-o tavă tapetată cu hartie albă şi se coace la un foc potrivit. După ce s-a copt, se scoate din tavă şi se lasă să se răcească. Se întinde gemul pe întreaga suprafaţă a foii, se rulează foaia, se împachetează în hartie albă şi se pune în frigider. După cateva ore se taie în felii cu grosimea de 1- 2 cm.
Făină 240 g, zahăr 200 g, ouă 12 buc, gem de caise 200 g.
Mod de preparare:
Gălbenuşurile se freacă cu 80 g zahăr iar albuşurile se bat cu 120 g zahăr. După ce s-au bătut bine, se amestecă gălbenuşurile cu albuşurile şi se adaugă succesiv făina, amestecandu-se uşor cu o lingură de lemn. Se întinde compoziţia la grosimea de circa 1 cm. într-o tavă tapetată cu hartie albă şi se coace la un foc potrivit. După ce s-a copt, se scoate din tavă şi se lasă să se răcească. Se întinde gemul pe întreaga suprafaţă a foii, se rulează foaia, se împachetează în hartie albă şi se pune în frigider. După cateva ore se taie în felii cu grosimea de 1- 2 cm.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :