FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,110
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ficat de porc cu sos de smantana si orez

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ficat de porc cu sos de smantana si orez

 Q:   Intreaba despre Ficat de porc cu sos de smantana si orez       
Ficat de porc cu sos de smantana si orezIngreriente:

Ficat de porc 750 g, ulei 100 g, făină 50 g, lapte 250 ml, smântână 150 g, ceapă 100 g, orez 200 g, unt 50 g, sare.

Cum se prepară:

Ficatul se taie în felii de circa 75 g, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. În uleiul rămas se căleşte o jumătate de ceapă tocată mărunt, se adaugă făina, se stinge cu lapte amestecat cu smântână şi se lasă să fiarbă 30 min. Se potriveşte gustul de sare, se pasează sosul, se toarnă peste ficat şi se mai fierbe 10 min. Restul de ceapă se toacă mărunt, se căleşte în unt, se adaugă orezul ales, spălat şi scurs bine şi se călesc împreună, stingându-se din când în când cu puţină apă. Se potriveşte gustul de sare, se adaugă 600 ml apă şi se dă vasul la cuptor să fiarbă timp de 20 min. La servit se pun, la fiecare porţie, câte două felii de ficat, o cantitate de orez şi sos.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ficat de porc, sos de smantana, orez, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :