Statistics:
Visits: 1,270 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cartofi cu ficat de porc gratinati
Q: | Intreaba despre Cartofi cu ficat de porc gratinati |
Ingreriente:
Cartofi 1,5 kg, ceapă 200 g, ficat de porc 400 g, ulei 150 g, ouă 6 buc, lapte 30 ml, făină 20 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Cartofii se fierb în apă cu sare, se scurg, se curăţă şi se taie felii. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă ficatul tăiat în bucăţi mici şi se călesc împreună circa 10 min. Se amestecă cu cartofii şi se pune compoziţia într-un vas de cuptor uns cu ulei. Se bat albuşurile spumă, se adaugă gălbenuşurile, laptele, făina, piperul şi sarea şi se toarnă peste cartofi. Se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cartofi 1,5 kg, ceapă 200 g, ficat de porc 400 g, ulei 150 g, ouă 6 buc, lapte 30 ml, făină 20 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Cartofii se fierb în apă cu sare, se scurg, se curăţă şi se taie felii. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă ficatul tăiat în bucăţi mici şi se călesc împreună circa 10 min. Se amestecă cu cartofii şi se pune compoziţia într-un vas de cuptor uns cu ulei. Se bat albuşurile spumă, se adaugă gălbenuşurile, laptele, făina, piperul şi sarea şi se toarnă peste cartofi. Se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: cartofi, ficat de porc, ceapa, cuptor |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :