FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 975
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Friptura de porc la tava

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Friptura de porc la tava

 Q:   Intreaba despre Friptura de porc la tava       
Friptura de porc la tavaIngreriente:

Pulpă de porc 1 kg, ulei 50 g, ceapă 50 g, morcovi 100 g, usturoi 10 g, sare.

Cum se prepară:

Pulpa de porc se sărează, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă, în care s-a pus restul de ulei şi se frige la cuptor. Alături de carne se pune ceapa tocată, morcovii daţi pe răzătoare şi usturoiul tăiat feliuţe. În timpul frigerii carnea se stropeşte cu sosul format în tavă. După ce carnea este friptă, se scoate din tavă şi se taie felii, iar legumele şi sosul se pasează, se adaugă două linguri de apă, se fierbe câteva minute şi se toarnă peste carne. Se mănâncă cu garnituri de cartofi (natur, piure etc.) şi cu salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: friptura, pulpa de porc, garnituri, morcovi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :