Statistics:
Visits: 1,056 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Friptura de porc la tava
Q: | Intreaba despre Friptura de porc la tava |
Ingreriente:
Pulpă de porc 1 kg, ulei 50 g, ceapă 50 g, morcovi 100 g, usturoi 10 g, sare.
Cum se prepară:
Pulpa de porc se sărează, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă, în care s-a pus restul de ulei şi se frige la cuptor. Alături de carne se pune ceapa tocată, morcovii daţi pe răzătoare şi usturoiul tăiat feliuţe. În timpul frigerii carnea se stropeşte cu sosul format în tavă. După ce carnea este friptă, se scoate din tavă şi se taie felii, iar legumele şi sosul se pasează, se adaugă două linguri de apă, se fierbe câteva minute şi se toarnă peste carne. Se mănâncă cu garnituri de cartofi (natur, piure etc.) şi cu salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pulpă de porc 1 kg, ulei 50 g, ceapă 50 g, morcovi 100 g, usturoi 10 g, sare.
Cum se prepară:
Pulpa de porc se sărează, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă, în care s-a pus restul de ulei şi se frige la cuptor. Alături de carne se pune ceapa tocată, morcovii daţi pe răzătoare şi usturoiul tăiat feliuţe. În timpul frigerii carnea se stropeşte cu sosul format în tavă. După ce carnea este friptă, se scoate din tavă şi se taie felii, iar legumele şi sosul se pasează, se adaugă două linguri de apă, se fierbe câteva minute şi se toarnă peste carne. Se mănâncă cu garnituri de cartofi (natur, piure etc.) şi cu salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: friptura, pulpa de porc, garnituri, morcovi |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :