Statistics:
Visits: 1,040 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Friptura de caprioara
Q: | Intreaba despre Friptura de caprioara |
Ingrediente:
Carne de căprioară 1 kg, slănină afumată 50 g, usturoi 20 g, unt 50 g, sare.
Mod de preparare:
După ce a fost marinată, carnea de căprioară se şterge cu un ştergar, se împănează cu slănină şi usturoi, se freacă cu sare, se unge cu unt şi se aşează într-o tavă cu restul de unt, se dă tava la cuptor şi se frige, stropindu-se din cand în cand cu sosul format în tavă. Cand este gata, se taie felii subţiri şi se serveşte cu garnituri de legume şi sos.
Carne de căprioară 1 kg, slănină afumată 50 g, usturoi 20 g, unt 50 g, sare.
Mod de preparare:
După ce a fost marinată, carnea de căprioară se şterge cu un ştergar, se împănează cu slănină şi usturoi, se freacă cu sare, se unge cu unt şi se aşează într-o tavă cu restul de unt, se dă tava la cuptor şi se frige, stropindu-se din cand în cand cu sosul format în tavă. Cand este gata, se taie felii subţiri şi se serveşte cu garnituri de legume şi sos.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :