Statistics:
Visits: 1,212 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Muschi tocat II
Q: | Intreaba despre Muschi tocat II |
Se prepara tocatura la fel ca in reteta precedenta. In tocatura se pot adauga 100 g slanina taiata in cubulete mici si apoi oparita.
Se antinde tocatura intr-un strat de circa 1 cm si la mijloc se pune o umplutura din ciuperci sau din 2—3 oua facute omleta sau fierte. Se ruleaza, se strange si se pune sulul intr-o tava bine unsa si presarata cu pesmet numai pe locul unde se aseaza acesta.
Muschiul se pune in tava cu partea adunata in jos, altfel se desface. Se presara cu faina si se unge cu ou batut. In timpul frigerii ,in jurul muschiului se mai adauga untura si sferturi de cartofi.
Ca sa nu se arda tava in jurul muschiului, este bine ca acesta sa se friga intr-o tava lunga si ingusta, de marimea lui.
Se serveste taiat felii, cald sau rece, cu diferite garnituri si sosuri.
Se antinde tocatura intr-un strat de circa 1 cm si la mijloc se pune o umplutura din ciuperci sau din 2—3 oua facute omleta sau fierte. Se ruleaza, se strange si se pune sulul intr-o tava bine unsa si presarata cu pesmet numai pe locul unde se aseaza acesta.
Muschiul se pune in tava cu partea adunata in jos, altfel se desface. Se presara cu faina si se unge cu ou batut. In timpul frigerii ,in jurul muschiului se mai adauga untura si sferturi de cartofi.
Ca sa nu se arda tava in jurul muschiului, este bine ca acesta sa se friga intr-o tava lunga si ingusta, de marimea lui.
Se serveste taiat felii, cald sau rece, cu diferite garnituri si sosuri.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :