FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,212
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Muschi tocat II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Muschi tocat II

 Q:   Intreaba despre Muschi tocat II       
Muschi tocat IISe prepara tocatura la fel ca in reteta precedenta. In tocatura se pot adauga 100 g slanina taiata in cubulete mici si apoi oparita.

Se antinde tocatura intr-un strat de circa 1 cm si la mijloc se pune o umplutura din ciuperci sau din 2—3 oua facute omleta sau fierte. Se ruleaza, se strange si se pune sulul intr-o tava bine unsa si presarata cu pesmet numai pe locul unde se aseaza acesta.

Muschiul se pune in tava cu partea adunata in jos, altfel se desface. Se presara cu faina si se unge cu ou batut. In timpul frigerii ,in jurul muschiului se mai adauga untura si sferturi de cartofi.

Ca sa nu se arda tava in jurul muschiului, este bine ca acesta sa se friga intr-o tava lunga si ingusta, de marimea lui.
Se serveste taiat felii, cald sau rece, cu diferite garnituri si sosuri.


Tag-uri: muschi, garnitura, sos



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :