FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 964
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Praz umplut cu tocatura de carne

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Praz umplut cu tocatura de carne

 Q:   Intreaba despre Praz umplut cu tocatura de carne       
Praz umplut cu tocatura de carneSe alege praz cat mai gros şi se taie partea albă în bucăţi de 10 cm. Acestea se opăresc în apă clocotită cu sare, după care se trec prin apă rece şi li se scoate cu atenţie mijlocul, astfel ca să rămană nişte tuburi cu 2—3 învelişuri.

Tuburile de praz se umplu cu o tocătură preparată la fel ca în reţeta "Ardei umpluti cu tocatura de carne", după care se prăjesc pe rand într-o cratiţă cu grăsime. Prazul umplut se aşează apoi într-o tavă, peste el se toarnă sos de roşii şi se lasă să fiarbă 30 min. Se serveşte cu smantană sau iaurt proaspăt.


Tag-uri: praz, carne



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :