Statistics:
Visits: 959 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Praz umplut cu tocatura de carne
Q: | Intreaba despre Praz umplut cu tocatura de carne |
Se alege praz cat mai gros şi se taie partea albă în bucăţi de 10 cm. Acestea se opăresc în apă clocotită cu sare, după care se trec prin apă rece şi li se scoate cu atenţie mijlocul, astfel ca să rămană nişte tuburi cu 2—3 învelişuri.
Tuburile de praz se umplu cu o tocătură preparată la fel ca în reţeta "Ardei umpluti cu tocatura de carne", după care se prăjesc pe rand într-o cratiţă cu grăsime. Prazul umplut se aşează apoi într-o tavă, peste el se toarnă sos de roşii şi se lasă să fiarbă 30 min. Se serveşte cu smantană sau iaurt proaspăt.
Tuburile de praz se umplu cu o tocătură preparată la fel ca în reţeta "Ardei umpluti cu tocatura de carne", după care se prăjesc pe rand într-o cratiţă cu grăsime. Prazul umplut se aşează apoi într-o tavă, peste el se toarnă sos de roşii şi se lasă să fiarbă 30 min. Se serveşte cu smantană sau iaurt proaspăt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :