Statistics:
Visits: 1,105 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Praz umplut cu peste
Q: | Intreaba despre Praz umplut cu peste |
Ingrediente:
Peşte 1 kg, praz 750 g, ulei 250 g, ceapă 100 g, bulion de tomate 50 g, roşii 400 g, ardei graşi 150 g, verdeaţă 1 leg, cimbru 1 fir, piper, sare.
Cum se prepara:
Se curăţă prazul, se spală şi se taie bucăţi cu lungimea de circa 10 cm, se scot miezurile, se toacă şi se prăjesc în ulei. Peştele se fierbe în apă cu sare, se scot fileurile şi se adaugă la ceapa care a fost călită separat în ulei. Se lasă să se răcească, apoi se trec prin maşina de tocat împreună cu miezurile de praz şi se adaugă piper, verdeaţă şi cimbru. Cu această compoziţie se umplu bucăţile de praz, se toarnă pe deasupra restul de ulei şi bulionul. Între bucăţile de praz se aşează compoziţia rămasă şi se dă vasul la cuptor. Înainte de a fi gata, se aşează pe deasupra felii de ardei gras, peste care se pun roşiile tăiate în două, se dă vasul din nou la cuptor timp de circa 25 min, iar la sfârşit se presară cu verdeaţă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Peşte 1 kg, praz 750 g, ulei 250 g, ceapă 100 g, bulion de tomate 50 g, roşii 400 g, ardei graşi 150 g, verdeaţă 1 leg, cimbru 1 fir, piper, sare.
Cum se prepara:
Se curăţă prazul, se spală şi se taie bucăţi cu lungimea de circa 10 cm, se scot miezurile, se toacă şi se prăjesc în ulei. Peştele se fierbe în apă cu sare, se scot fileurile şi se adaugă la ceapa care a fost călită separat în ulei. Se lasă să se răcească, apoi se trec prin maşina de tocat împreună cu miezurile de praz şi se adaugă piper, verdeaţă şi cimbru. Cu această compoziţie se umplu bucăţile de praz, se toarnă pe deasupra restul de ulei şi bulionul. Între bucăţile de praz se aşează compoziţia rămasă şi se dă vasul la cuptor. Înainte de a fi gata, se aşează pe deasupra felii de ardei gras, peste care se pun roşiile tăiate în două, se dă vasul din nou la cuptor timp de circa 25 min, iar la sfârşit se presară cu verdeaţă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: peste, praz, rosii, ardei grasi, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 04 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :