Statistics:
Visits: 1,735 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de praz cu orez
Q: | Intreaba despre Mancare de praz cu orez |
Ingrediente:
Praz 1,5 kg, orez 300 g, unt 175 g, ceapă 150 g, ulei 100 g, făină 30 g, roşii 400 g, sare.
Mod de preparare:
Prazul se taie în bucăţi de circa 5-6 cm lungime. Se scot miezurile, se toacă mărunt şi se călesc în unt. Orezul se căleşte în alt vas în untul rămas, stingandu-se din cand în cand cu puţină apă. După 15 min. se adaugă miezurile călite, sarea şi piperul. Se umple prazul cu această compoziţie si se asază într-un vas de cuptor uns cu unt. Ceapa se căleşte in ulei, împreună cu făina, se stinge cu roşiile curăţate de coajă şi seminţe, se adaugă puţină apă, se toarnă acest sos peste praz şi se dă vasul la cuptor timp de 15 min. Se consumă caldă cu mamăliguta fierbinte.
Praz 1,5 kg, orez 300 g, unt 175 g, ceapă 150 g, ulei 100 g, făină 30 g, roşii 400 g, sare.
Mod de preparare:
Prazul se taie în bucăţi de circa 5-6 cm lungime. Se scot miezurile, se toacă mărunt şi se călesc în unt. Orezul se căleşte în alt vas în untul rămas, stingandu-se din cand în cand cu puţină apă. După 15 min. se adaugă miezurile călite, sarea şi piperul. Se umple prazul cu această compoziţie si se asază într-un vas de cuptor uns cu unt. Ceapa se căleşte in ulei, împreună cu făina, se stinge cu roşiile curăţate de coajă şi seminţe, se adaugă puţină apă, se toarnă acest sos peste praz şi se dă vasul la cuptor timp de 15 min. Se consumă caldă cu mamăliguta fierbinte.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 09 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :