Statistics:
Visits: 944 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de praz cu masline I
Q: | Intreaba despre Mancare de praz cu masline I |
Ingrediente:
Praz 1,5 kg, ceapă 300 g, ulei 175 g, bulion de tomate 50 g, măsline 200 g, oţet 9° 20 ml, piper, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă prazul, se taie în bucăţi cu lungimea de 3-4 cm, se opăreşte în apă fierbinte, se lasă să se scurgă şi se căleşte in ulei. In restul de ulei se căleşte ceapa tocată mărunt şi se stinge cu bulion subţiat cu apă. Se adaugă prazul şi se lasă să fiarbă. Măslinele se fierb timp de 45 min. şi se adaugă la praz cand acesta este aproape gata. Se potriveşte gustul cu sare, piper şi oţet şi se mai fierbe cateva minute la cuptor.
Praz 1,5 kg, ceapă 300 g, ulei 175 g, bulion de tomate 50 g, măsline 200 g, oţet 9° 20 ml, piper, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă prazul, se taie în bucăţi cu lungimea de 3-4 cm, se opăreşte în apă fierbinte, se lasă să se scurgă şi se căleşte in ulei. In restul de ulei se căleşte ceapa tocată mărunt şi se stinge cu bulion subţiat cu apă. Se adaugă prazul şi se lasă să fiarbă. Măslinele se fierb timp de 45 min. şi se adaugă la praz cand acesta este aproape gata. Se potriveşte gustul cu sare, piper şi oţet şi se mai fierbe cateva minute la cuptor.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 09 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :