Statistics:
Visits: 840 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Berbec cu praz si masline
Q: | Intreaba despre Berbec cu praz si masline |
Ingrediente :
Carne de berbec 750 g, praz 1,3 kg, ulei 150 g, măsline 250 g, bulion de tomate 50 g, lămâie 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se curăţă de pieliţe, se taie bucăţi de 30- 40 g, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte prazul tocat mărunt. Se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă circa 30 min. Măslinele se opăresc şi se ţin în apă fierbinte circa o oră, apoi se scurg şi se pun în sos impreună cu carnea. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, se aşează pe deasupra felii de lămâie şi se dă vasul la cuptor timp de 28- 25 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de berbec 750 g, praz 1,3 kg, ulei 150 g, măsline 250 g, bulion de tomate 50 g, lămâie 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se curăţă de pieliţe, se taie bucăţi de 30- 40 g, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte prazul tocat mărunt. Se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă circa 30 min. Măslinele se opăresc şi se ţin în apă fierbinte circa o oră, apoi se scurg şi se pun în sos impreună cu carnea. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, se aşează pe deasupra felii de lămâie şi se dă vasul la cuptor timp de 28- 25 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :