FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 895
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tocatura din carne combinata cu miez de paine

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tocatura din carne combinata cu miez de paine

 Q:   Intreaba despre Tocatura din carne combinata cu miez de paine       
Tocatura din carne combinata cu miez de paineAceasta tocatura se foloseste la prepararea chiftelelor, perisoarelor, musacalelor, parjoalelor, muschiului tocat, coltunasilor, placintelor etc.

Tocatura difera de cea preparata dupa reteta "Tocatura din carne cu adaos de orez", prin faptul ca in loc de orez se foloseste miez de paine, care se adauga in proportie de 100—200 g la 1 kg de carne si tot atata ceapa calita (100—200 g), iar verdeturile si mirodeniile se adauga dupa gust.


Tag-uri: tocatura, carne, paine



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :