Statistics:
Visits: 1,235 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ardei umpluti cu zarzavat in otet
Q: | Intreaba despre Ardei umpluti cu zarzavat in otet |
Ca umplutura se foloseste zarzavat diferit:
morcovi, patrunjel radacina, telina, varza alba sau rosie. Se curata toate, se spala, se taie in fire lungi de 4—5 cm si se pun intr-un lighean sau intr-o cratita smaltuita si destul de incapatoare.
Se amesteca toate la un loc, potrivindu-se de sare si se lasa pana a doua zi sa se inmoaie.
A doua zi se aleg ardei grasi, carnosi si intregi carora li se scoate cotorul impreuna cu semintele, dupa care se umplu cu zarzavatul respectiv.
Se aseaza in borcane, se pune deasupra o greutate si se toarna otetul fierbinte care se pregateste astfel:
la 1 l de otet, se adauga 10 g sare, 2—3 foi de dafin, cateva boabe de ienibahar si boabe de piper. Dupa ce s-a turnat otetul fierbinte peste ardeii umpluti, se leaga imediat borcanul cu pergament sau cu celofan si se pune in camara.
morcovi, patrunjel radacina, telina, varza alba sau rosie. Se curata toate, se spala, se taie in fire lungi de 4—5 cm si se pun intr-un lighean sau intr-o cratita smaltuita si destul de incapatoare.
Se amesteca toate la un loc, potrivindu-se de sare si se lasa pana a doua zi sa se inmoaie.
A doua zi se aleg ardei grasi, carnosi si intregi carora li se scoate cotorul impreuna cu semintele, dupa care se umplu cu zarzavatul respectiv.
Se aseaza in borcane, se pune deasupra o greutate si se toarna otetul fierbinte care se pregateste astfel:
la 1 l de otet, se adauga 10 g sare, 2—3 foi de dafin, cateva boabe de ienibahar si boabe de piper. Dupa ce s-a turnat otetul fierbinte peste ardeii umpluti, se leaga imediat borcanul cu pergament sau cu celofan si se pune in camara.
Tag-uri: ardei umpluti, zarzavat, otet |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 17 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :