Statistics:
Visits: 852 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ardei Grasi Umpluti cu Telemea si Unt
Q: | Intreaba despre Ardei Grasi Umpluti cu Telemea si Unt |
Ardei grasi umpluti cu telemea si unt:
Ingrediente :
Telemea 300 g, brinză de vaci 300 g, unt 200 g, ardei graşi 10-12 buc, ceapă 100 g, măsline 100 g, roşii 400 g, verdeaţă 1 leg.
Mod de preparare :
Telemeaua se dă pe răzătoare, brînza de vaci se trece prin sită, se amestecă apoi cu untul, iar la sfîrşit se pune ceapa tocată mărunt. Se taie capacele ardeilor, se scot seminţele, se umplu ardeii cu compoziţia mai sus arătată, se lasă să stea cîteva ore în frigider, se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, se aşază pe un platou, se decorează cu felii de roşii şi jumătăţi de măsline şi se presară cu verdeaţă tocată mărunt.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Ingrediente :
Telemea 300 g, brinză de vaci 300 g, unt 200 g, ardei graşi 10-12 buc, ceapă 100 g, măsline 100 g, roşii 400 g, verdeaţă 1 leg.
Mod de preparare :
Telemeaua se dă pe răzătoare, brînza de vaci se trece prin sită, se amestecă apoi cu untul, iar la sfîrşit se pune ceapa tocată mărunt. Se taie capacele ardeilor, se scot seminţele, se umplu ardeii cu compoziţia mai sus arătată, se lasă să stea cîteva ore în frigider, se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, se aşază pe un platou, se decorează cu felii de roşii şi jumătăţi de măsline şi se presară cu verdeaţă tocată mărunt.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: ardei grasi, telemea, unt, preparare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 18 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :